Cadangan pembangunan semula kawasan bebas cukai Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan - 434835 Nik Mastura Mohammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Projet Paper (Sarjana Muda Senibina Landskap) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008