Sintesis dan pencirian kompleks molibdenum karbonil dengan ligan penderma nitrogen - 230049 Chan, Hooi Phing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003