Kajian terhadap susunatur di Syarikat APP Technologies Sdn. Bhd. Skudai, Johor - Ang, Kim Guan; Jasmi Hashim; Lee, Chee Meng; Mohd. Zamani Danuri; Mohd. Zukhairi Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) ), Universiti Teknologi Malaysia, 2001