Pinjaman kredit oleh syarikat kewangan kepada sektor industri kecil dan sederhana (IKS). : satu kajian di Johor Bahru - 237239 Mohd. Khairul Nizam Mohamad Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) ), Universiti Teknologi Malaysia, 2001