Konflik interpersonal di organisasi : satu kajian kes di Syarikat Xyz Kluang, Johor - 363347 Manprit Kaur Charan Singh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pemb. Sumber Manusia) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001