Sistem maklumat pengurusan keahlian Revell berasaskan aplikasi web [microfilm] - Mazian Muslim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002