Sistem kawalan kualiti sardin berkomputer di Pertima Terengganu Sdn. Bhd [microfilm] - Ahmad Taruni Mohammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002