Penyediaan rancangan perniagaan Rose Cottage Hotel, Taman Universiti, Skudai - Ahmad Nazri Hamzah; Khairul Nizam Samat; Khor, She Ying; Lim, Yoke Kuan; Mohd. Redzuan Md. Sedek / A. Halim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) ), Universiti Teknologi Malaysia, 2001