Penyediaan rancangan perniagaan : Aliran Mampan Sdn. Bhd. - Cheng, Choon Seng; Chua, Choon Meng; Mazuan Mukhtar; Mohd. Hafiz Mohd. Samsiri; Shafie Suratman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) ), Universiti Teknologi Malaysia, 2001