Mengkaji kesan kaedah komunikasi dalam latihan ke atas kefahaman dan kecekapan pekerja terhadap tugas : satu kajian ke atas pekerja non-direct di Kyushu Matsushita Electric (Malaysia) Sdn. Bhd., Senai - 354582 Thian, Fong Chen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pemb. Sumber Manusia) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001