Penilaian projek perumahan terbengkalai/ ; Pengurusan projek binaan : pengawalan masa di peringkat pembinaan (kes kajian : Pusat Belian Padi BPN, Kuala Rompin, Kuantan, Pahang) ; Pemasaran ruang-ruang perniagaan dan pejabat (kes kajian : Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang) ; Masalah perletakan medan sate di bandar Kajang ; Faktor pendapatan, kos perjalanan dan jarak dari tempat kerja dalam mempengaruhi pemilihan lokasi tempat tinggal ; Sistem pengurusan penyelenggaraan Kampus UTM Skudai ; Pengurusan tenaga - kes kajian di Kompleks Pusat Islam ; Kegagalan pemajuan tapak-tapak perindustrian di Bandar Baru Kuala Selangor/ (mikrofilem) - Mohd. Yusof Ahmad; Mohd. Zaid Awang; Nazmi Osman; Noorjehan Kamarudin; Sallehuddin Mohd. Iskan; Sri Theva Kumar Amirthalingam; Subramaniam Arumugam; Sulaiman Jayus (Sekudai : UTM, 1991)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Hartabenda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1991