Hegemoni bahasa dan cabaran globalisasi dalam penterjemahan teks ilmiah peringkat tinggi - 562171 Ummul Khair Ahmad; Khalid Mazlan; International Conference on Translation (8th : 2001 : Langkawi, Malaysia) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
34