Penilaian untuk maksud kadaran [microfilm] kajian kes : stesyen pencawang elektrik - Ishak Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998