Penggunaan kaedah ekonometrik dalam menilai tahap hubungan antara risiko dan pulangan dalam pasaran saham di Malaysia : kajian ke atas 10 saham sektor kewangan di papan utama BSKL - 393798 Tang, Rin Siong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001