Keperluan latihan di kalangan pekerja-pekerja 'front-line' dalam sektor perhotelan : satu kajian analisis keperluan di Sofitel Palm Resort, Senai [microfilm] - Chow, Wah Hon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003