Pengaruh faktor persekitaran kerja terhadap persepsi pelatih dalam pemindahan latihan : satu kajian di Pusat Latihan Maybank, Kajang [microfilm] - Chong, Sher Chin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003