Kajian potensi kerosakan formasi semasa operasi penyimenan - 260208 Ezzam Abdul Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000