Kesan gas karbon dioksida terhadap kakisan paip keluli galvani - 226226 Mohd. Zamri Jamil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000