Kajian awal terhadap struktur fizikal dan komposisi bahan berasaskan karbon bagi penghasilan karbon nanotiub untuk sistem penyimpanan hidrogen - 430156 Tee, Jia Chee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003