Perbandingan kos acuan kayu dan acuan logam - 307808 Nurul Iffah Abd. Rased (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008