Pengaruh sifat fizikal lumpur emulsi songsang terhadap minyak tertinggal pada rincisan - 259714 Yap, Chin Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001