Pembinaan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) teori penghibridan orbital molekul - 236623 Chong, Jiunn Hau (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003