Pengawalan bunyi bising di tapak pembinaan [microfilm] - Lee, Kie Chiong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003