Implikasi pelaksanaan akta pemaju perumahan (kawalan dan pelesenan) 1966 dan peraturan-peraturan terhadap pemaju perumahan berlesen - 207751 Chen, Chee Khium (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Ijazah Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah))-Universiti Teknologi Malaysia, 2003