Pencirian optikal dan struktur saput tebal SnO2 - 377193 Nadira Kamarudin; Mohamad Khairi Saidin; National Seminar on Advanced Materials Development in Malaysia (2001 : Johor Bahru) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
16