Remediasi dan pemantauan bagi pencemaran hidrokarbon [microfilm] - Jinal Jasman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002