Penggunaan kaedah kimometrik bagi meramalkan sifat-sifat minyak sawit daripada spektrum inframerah - 568741 Mohamed Noor Hasan; Poong, Tzu Phin; Simposium Kimia Analisis Malaysia (ke-14 : 2001 : Melaka) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
42