Laman web berforum untuk peminat aktiviti memancing di Malaysia [microfilm] - Diauddin Mustajid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001