Kajian tahap kepuasan pelanggan terhadap pengurusan fasiliti di tempat kerja pejabat pihak berkuasa tempatan Pasir Gudang - 211451 Mohamed Ali Mohamed Abu Backer (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Sains Pengurusan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001