Pembangunan tanah bukit : kajian kes : Bukit Bendera Pulau Pinang - 344422 Yeoh, Gim Khoon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek Sarjana Muda (Pentadbiran dan Pembagunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001