Industri kuari dan kesannya terhadap alam sekitar (Kajian kes : Golden Plus Granite Sdn. Bhd., Ampang) - 228102 Letchumi Simanchalam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001