Kursus pembinaan dan penilaian item ujian / soalan peperiksaan - Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pengajaran dan Pembelajaran; Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pembangunan Sumber Manusia (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
44