Kajian forensik bagi plastik dan cat dalam kes kemalangan langgar lari - 242456 Gopidevanath Devarajan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003