Kajian terhadap konsep pembangunan pusat pentadbiran kerajaan persekutuan - 314135 Ismail Samat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001