Keberkesanan pengurusan kewangan di kalangan industri kecil dan sederhana bumiputra di Malaysia - 559452 Saudah Sofian; Noriza Mohd. Jamal; Puteri Khairul Bariah Mohd. Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
36