Jejak rasul 6 [video recording] : satu arah satu tujuan (Selangor Darul Ehsan : Sistem Televisyen Malaysia Berhad)
[disc 1]. Pengenalan Jejak Rasul 6 ; Islam di Cape Town 1 ; Islam di Cape Town 2 -- [disc 2]. Islam di Port Elizabeth ; Islam di Durban 1 ; Islam di Durban 2 -- [disc 3]. Islam di Pretoria dan Johannesburg ; Mendekati bandar Daressalam, Tanzania ; Islam di Zanzibar -- [disc 4]. Islam di Bagayomo ; Islam di Khartoum dan Nil ; Meneroka kota Meroe -- [disc 5]. Mendekati Sufi dan Tarian Budaya ; Pra Islam di Algeria -- [disc 6]. Algeria hari ini ; Peristiwa Ainul Mujadalah ; Islam di Tlemcen -- [disc 7]. Islam di Oran ; Mendekati kaum Barbar ; Islam di Agadir -- [disc 8]. Islam di Asafi ; Islam di Biskra ; Islam di Senegal -- [disc 9]. Islam di Pulau Goree ; Meneroka kota Addis Ababa ; Islam di Negash -- [disc 10]. Tanah Arab dan Habsyah ; Jeddah, Mekah dan Madinah ; Keutuhan Islam di Afrika hingga Arab Saudi