Aplikasi falsafah jit dalam industri di Malaysia; Kajian pembuatan acuan patrun dan acuan tuangan logam untuk proses tuangan lilin; Perancangan pengeluaran secara berkomputer di industri pengeluaran kerja penuh; Prestasi skru tekanan kilang sawit; Pembaikan kualiti di sebuah syarikat pembuatan simen / [mikrofilem] - Lai, Wai Onn; Mohd. Shariman Mohd. Sharif; Norhayati Mohmad Zakwan @ Zakuan; Roshazilan Dahlan; Rostam Abdul Manaf (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995