Aplikasi perisian I/RASB bagi mengemaskini peta topografi - 267008 Mohd. Fathil Mohd. Mustafa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001