Polipropilena berkonduksi untuk kegunaan komponen elektrik dan elektronik : kajian terhadap bahan buangan kelapa sawit dan zeolite sebagai serbuk elektrokonduktif = Conductive polyprofylene for electrical and electronic components : a study on oil palm waste based carbon black and zeolite as electroconductive powder - 604310 Wan Aizan Wan Abdul Rahman; Yip, Kai Pui; Ling, Leong Yau; Lim, Eng Keat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
42