Kesan air koning dalam telaga mendatar; Kajian kesan perubahan sifat-sifat reologi minyak mentah terhadap rekabentuk talian paip : kajian terhadap minyak mentah dulang; Kesan aliran gas dalam simen; Pembangunan lapangan minyak jidar di Malaysia; Membina sebuah penyelaku reserbor bagi sistem dua fasa, dua dimensa (minyak-air) [mikrofilem] - Benjamin Kudumpal; Chew, Hoe Huat; Loh, Khuan Nam; Mohamad Farius Sahari; Mustafa Yusof (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - universiti Teknologi Malaysia, 1995