Lightning simulation study on line surge arresters and protection design of simple structures - Noor Shahida Jamoshid, 1982-; Zulkurnain Abdul Malek; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008