Kesan nombor Weber terhadap pembentukan gelembung; Pemisahan buburan kalsium karbonat dengan menggunakan penuras aliran silang; kaedah pemisahan plastik buangan berlabel; Kajian kesan kepekatan terhadap penjerapan asid lemak menggunakan zeolite; Perolehan logam argentum dari sisa fotografi melalui proses pemendakan kimia [mikrofilem] - Mohamad Zaihan Lek; Nor Azman Mat Nasid; Mohd. Ariffin Abu Hassan; Mohd. Ragi Abdul Aziz; Mohd. Sofian Muhamad Yusof (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996