Seminar Penyelidikan Fakulti Kejuruteraan Elektrik 1992 : [kertas kerja] - Seminar Penyelidikan Fakulti Kejuruteraan Elektrik (1992 : Kuala Lumpur); Universiti Teknologi Malaysia (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1992)
15