Kelakunan lenturan rasuk konkrit bertetulang yang diperkuatkan dengan helaian CFRP - 274422 Redhuan Ngah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001