Kesan perubahan ketumpatan buburan simen ke atas sifat-sifat fizikal simen pulverized fly ash; Pembangunan sekaitan kelikatan minyak pada takat gelembung untuk minyak Malaysia; Kajian ke atas faktor-faktor yang mempengaruhi kebolehantaran telaga di lapangan gas kondensat semarak luar pantai Malaysia Barat; Kajian kemungkinan penggunaan hematit tempatan sebagai pemberat dalam lumpur dasar minyak; Analisis penggunaan minyak kelapa sawit sebagai agen pelincir dalam lumpur dasar air [mikrofilem] - Tham, Fee Long; Tham, Koon Peng; Uthayaseelan Velautham; Zulkefli Mohd Johan; Zulkifly Hassan (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994