Masalah pembuangan sisa pejal secara haram di kawasan Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah MPJBT) - 277788 Mohd. Izainudin Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001