Kelakunan lenturan rasuk konkrit bertetulang yang diperkuatkan dengan plat keluli - 320792 Mohammad Farid Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001