Data accessing from PCs (windows environment) to 4GL databases using ODBC; Rangkaian metropolitan Johor Bahru (Johor Bahru metropolitan area network/JBMAN); Perkhidmatan sistem maklumat kakitangan Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (PSMK); Sistem pam minyak layan-diri menggunakan kaedah berorientasikan objek; Info-kios Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat / [mikrofilem] - Asanny Abdullah; Mohd. Hairul Anuar Amin; Azhar Ahmad; Hazlina Husin; Rosli Harun; Zainudin Othman (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996