Kepentingan perancangan dan pengurusan bagi mengelakkan kejadian tanah runtuh - 372297 Norazalna Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001