Kajian keberkesanan sistem saliran di kampus UTM - 279636 Norazlina Kasmiran (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001